Loading Laddar...
 

Vi som jobbar här...

     
     
     
 

Anitta Christensen, ägare och tar hand om kontoret.

Alltid glad och engagerad och stöttar de unga som bara hon kan.....

 
     
  Kent Christensen, ägare och MC-fantast. Tävlat både i roadracing och rally...helt klart den mest erfarne trafikläraren på skolan.  
     
  Lars Jonasson, älskar sitt jobb. Lars utbildar på allt..... utom sånt som har med motorcyklar att göra.  
     
  Niklas Hellsten, tvåbarnspappa från de djupa skogarna. Utbildar på Bil, MC, Moped, Tungt släp och handledarutbildning....(en go gubbe)  
     
  Carin Aspegren, mycket rutinerad trafiklärare och har även arbetat flera år i Ljungby som "halklärare" på Ljungby trafikövningsplats. Utbildar på personbil, handledarutbildning och även vår risktvåa(halkbana).  
     
     
 

    

  

 

Davidsons Trafikskola är en av Sveriges äldsta trafikskolor, Den startades 1919 av Axel Davidson och låg då i Malmö frihamn.(man var ju tvungen att lära hamnarbetarna köra av bilarna från båten på ett säkert sätt) 1936 tog Axel trafikskolan till Växjö eftersom han då drev stans största bilfirma. Han tänkte att desto fler som fick körkort, desto fler försålda bilar.......

 

Idag så ägs skolan av Anitta och Kent Christensen, Anitta sköter kontoret och Kent undervisar på både Bil, MC och Moped. Kent är trafikskolans utbildningsledare och även STR ansvarig för MC utbildningarna i hela Kronobergs län.